Strunta i pepparkakshuset i år och gör en pepparkakstårta i stället! Med Gilles Stora pepparkakshjärtan är det bara fantasin som sätter gränserna. Kolla bara in Majda från Tårtslagets maffiga skapelse. Och det bästa av allt? Förutom att den är ätbar såklart delar Majda med sig av sina bästa tips om du också vill göra julens finaste tårta:

”Börja med att spritsa olika mönster på dina pepparkakshjärtan. Mitt bästa recept på egen kristyr hittar du här. Klä in tårtan i sockerpasta och fäst sedan pepparkakorna med hjälp av kristyr – smeten fungerar utmärkt som lim. Avsluta med att strö över lite florsocker och piffa till tårtan lite extra med grankvistar. Som vanligt är det bara fantasin som sätter gränser!”

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng