Såg en tävling på Gilles Facebooksida där man skulle skicka in en bild på något rosa för att vinna en fika med Babsan och jag skickade in en bild på mig när jag själv var utklädd till Babsan och vad är inte rosa om hon, som resulterade i att jag vann.

Jag fick ta med mig en vän och vi blev väldigt trevligt bemötta av Lars Åke. Han guidade oss runt i sin lägenhet och visade endel klänningar han använt i showerna men som han även sytt upp själv. Han berättade lite ur sin karriär och visade även några filmklipp. Vi fikade småpratade och skrattade.  Dagen avslutades med lunch på en restaurang i närheten.

Lars Åke är nog en av de trevligaste mest genuina person jag har träffat och det var ett privilegie att få komma hem till honom.

Varma hälsningar från Malin Höglund alias Babsan

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng