En syrlig chiapudding med ett täcke av choklad, toppad med färska hallon och Ingefärakakor från serien Sju sorters kakor. Stinget från kakorna gifter sig fint med det syrliga från hallonen och lyfter desserten till nya höjder. Prova själv!

3 stora eller 5 mindre portioner 

Du behöver
6 msk chiafrön
4 dl mandelmjölk (funkar även med vanlig mjölk)
2 tsk honung
4 tsk kakao
2 dl färska eller frysta hallon

Tips!
Tillsätt lite extra honung för en sötare smak på chiapuddlingen.

Gör så här
Blanda kakao, hälften av mjölken, hälften av chiafröna och honung efter smak. Ställ åt sidan. Mosa hallonen med en gaffel i en separat skål och blanda sedan i resterande mjölk, chiafrön och honung. Låt skålarna stå i kylen i några timmar, gärna över natten. Rör om några gånger under tiden de håller på att stelna. Varva hallon- och chokladpudding i glas, toppa med bär och servera med Ingefärakakor från Gilles Sju sorters kakor!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng