Mitt kök har utsett vinterns godaste pepparkakor och högst upp på prispallen hamnade Gilles Stora pepparkakshjärtan. Testpanelen beskriver pepparkakshjärtat som ”världsklass”, ”fantastiskt gott” och ”wow!”.

Godare, finare, tunnare och nu bakade med rapsolja. Under hösten nylanserade Gille sina Stora pepparkakshjärtan och gensvaret har minst sagt varit positivt.

”Mycket goda! Mycket kryddig och god smak – precis så som pepparkakor ska vara!” skriver en konsument på sociala medier. ”Vi är överens om högsta betyg för den mycket goda smaken, formen och funktionen.” skriver en annan.

Senaste recensionen kommer från Mitt kök som testat tio olika pepparkakssorter. En panel fick i ett blindtest ge sitt omdöme och sätta betyg. Gilles Stora pepparkakshjärtan fick högsta betyg och blev bäst i test.

– Vi är jätteglada och stolta över betyget. Vår produktutvecklare har arbetat hårt under året för att få fram det perfekta pepparkakshjärtat och det här känns som ett kvitto på att vi verkligen har lyckats, säger Camilla Tuvesson, marknadschef på Continental Bakeries North Europe.

Hela recensionen från Mitt kök: ”Ett stort, perfekt gräddat pepparkakshjärta med hål i som smakar fantastiskt gott! Pepparkakan smälter trevligt i munnen och lämnar en härlig eftersmak tack vare sina tydliga och perfekt balanserade julkryddor. Wow!”

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng