I folkmun kallas de för gräddbullar och är enormt populära i Sverige. Nu lanserar Gille för första gången egna ”gräddbullar”. Gille Kokosbollar och Gille Skumbollar bakas enligt ett klassiskt recept och har en smakrik och frasig kakaoglasyr samt ett härligt krämigt innehåll. Bollarna har inget kex i botten för att inte tillföra gluten.

Gille Kokosbollar och Gille Skumbollar lanseras med Gilles nya förpackningsdesign, som kommer att skapa förväntningar och väcka uppmärksamhet. Förpackningen har tydliga, starka färger och ett rutmönster som påminner om en traditionell picknickduk. Förpackningen är omsvept av ett sigill som rymmer tydlig information om produkten.

– Vi vet att den här typen av konditoribit är mycket omtyckt av det svenska folket så det är fantastiskt roligt att vi nu kan erbjuda Gille Kokosbollar och Gille Skumbollar i vårt sortiment. Det är dessutom extra roligt att våra nyheter har fått vår fina, nya design som är noga framtagen efter många konsumenttester, säger Henrik Ringdahl, marknadschef på Continental Bakeries, som utvecklar, tillverkar och marknadsför varumärket Gille.

– Våra tester visar att Gille verkligen finns i människors hjärtan. Gille står för hög kvalitet och god smak men också att Gille betyder äkta, naturliga kakor som bakas utifrån en genuin och lång bageri- och konditoritradition. Med den nya designen förstärker vi vad folk tycker om oss, säger Henrik Ringdahl.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng