Du behöver
1 dl sötmandel
5 dl havregryn
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
5 Gille Klassiska pepparkakshjärtan

1,5-2 dl vatten
2-3 msk honung

1 dl torkade tranbär

Gör såhär
Sätt ugnen på 175 grader. Hacka sötmandeln, krossa pepparkakorna och blanda alla torra ingredienser. Blanda vatten och honung, tillsätt i den torra blandningen och rör om. Häll ut på en plåt och låt granolan tillagas under 25-30 minuter. Låt svalna och toppa sedan med tranbären.

Tips! Rör om ett par, tre gånger och håll koll så att granolan inte bränns. Förvara torrt i burk med lock.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng